> 1 <
| Avtor | Sporočilo |
Lombi
11 sporočil |
#10 2008-03-28 12:57 GMT |
|
Tukajle pa lahko poveste, kako se vam je zdel koncert...
Je bil fajn? |
|
|
How much wood could a woodchuck chuck if he used a really big chainsaw?
|
|
KrisKiki
15 sporočil |
#20 2008-04-04 09:00 GMT |
|
Men so bli narezki ful všeč, sam pivo je blo mal pretoplo....
Filing na odru?... škoda ker nism bil spodaj;) |
|
|
Navdih je kot prepih, lahko ti veliko da, lahko pa le mimo tebe gre, po nekaj metrih je že brezvetrje;)
|
|
Ac0
6 sporočil |
#21 2008-04-04 11:24 GMT |
|
ful dober koncert
|
|
Nina
4 sporočil |
#22 2008-04-04 11:24 GMT |
|
fin koncertič.. prav super pasalo... pohvale vsem krivcem...
mogoče bi pričakovala malo bolj aktivno publiko... pa škoda, da je bilo med tednom - ampak tisti za vikend še pridejo ;) rock on! |
|
lyla
1 sporočil |
#25 2008-04-04 14:15 GMT |
|
SUPRCA!!!!
hud špil! všeč mi so mi ble klaviature pri Jessie, pa zadaj kar se je vrtelo v stilu s komadi, tud pogostitev po koncu - njaaaam, pa ni blo treba it potlej na burek pa kul mi je blo ker je blo med tednom, za vikende veliko študentov odide domov... se strinjam pa da bi bila publika lahko malo bolj aktivna ja... drugič roke v zrak pa skakat na polno minilo je pa 1 2 3, prehitrooooo... bodite v cvetju... |
|
Jet_Li
1 sporočil |
#38 2008-04-16 15:02 GMT |
|
Koncert je bil sicer zelodober vendar pa je bilo vzdušje na prejšnjem koncertu boljše (govorim seveda o tistem v KUDu) kaj čš neaktivna publika.
|
|
> 1 <
prodaja toast alamut refren spletna xplosion polnocni express ples heaven friking pop sveže arabique zrcalo popt jaz ti nocni the plata frikin real arcuzjaz out groovie cant sveta rain aktualno groovy pol polz magic time explosion udomaceni all voodoo bi arcus number momentus srecna bil jessie koncert stran svet novice